Galerija Lazić SD

O nama:

Galerija slika Lazić SD, je jedna od prvih internet prodavnica umetničkih slika u Srbiji. Porodična kompanija koja ceni i prezentuje osnovne porodične vrednosti kroz poslovanje. Našu ponudu čini 950 umetničkih slika, crteža ikona i skulptura 100 najboljih slikara i umetnika Srbije i Balkana.
Slike direktno kupujemo od slikara u njihovim ateljeima i zato garantujemo njihovu autentičnost i originalnost i naravno ručni rad! Kupovina je laka i bezbedna i sve što treba da uradite je da odaberete umetničku sliku, odaberete način plaćanja i slanja slike, popunite svoje podatke adresu i broj mobilnog telefona i sačekate da proverimo dostupnost slike i pošaljemo vam instrukcije za uplatu.
Uz svaku kupljenu sliku OBAVEZNO DOBIJATE sertifikat autentičnosti i fiskalni račun. Sertifikat autentičnosti i fiskalni račun vam potvrđuju poreklo kupljene umetnine i mogućnost da naredne generacije znaju ko je autor slike i koja je bila njena vrednost u trenutku kupovine. Kod nas se poštuje ona rečenica da je mušterija uvek u pravu i sa nama se možete dogovarati oko svega. Uvek Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja, savete i sugestije.
GALERIJA LAZIĆ SD Tijana i Darko Lazić Kosovska 9,Smederevo  PIB: 113417332 MB: 66810224

Корпа
Scroll to Top